Декорації над ліжком

Щоб інтер’єр створював відчуття гармонії, можна використовувати різні аксесуари:

декор над лішком

Створення теплої невимушеної атмосфери

 В якості оформлення можна вибрати об’ємні картинки, які за стилем ідеально підійдуть в інтер’єр спальні. Вони прекрасно підкреслять класичний і сучасний інтер’єр.

Полиці над узголів’я ліжка. 


Їх можна зробити як відкриті, так і організувати вбудовану конструкцію. На відкритих полицях можна зберігати книги, фотографії, статуетки та інші речі власника. 


Відкриті полиці виглядають сучасно і стильно доповнять інтер’єр спальні. Вбудовані полки зроблять кімнату більш функціональною, адже можна зберігати головні убори, сумки, взуття та інші невеликі речі і предмети.


декор квартир

Дзеркало 


оформити над узголів’ям – відмінне рішення. Воно надасть приміщенню незвичайний вид і візуально розширить простір. В даному випадку дзеркало над ліжком буде грати більше декоративну функцію.

Балдахін

над ліжком уособлює легкість і ніжність спального місця. Такий варіант декору відмінно підходить для романтичних натур. 


У класичному виконанні балдахін виконаний з легкої тканини, досить часто зустрічаються балдахіни з важких тканин і використовуються як настінні і підвісні конструкції. 


Як правило, балдахін несе в собі більше декоративну функцію, він пом’якшує кути і робить кімнату затишною і більш комфортною. Балдахін над узголів’ям ліжка добре буде виглядати в просторих спальнях.

ремонт квартир під ключ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *