Вирівнювання підлоги при ремонті квартир

вирівнювання підлоги в квартирі

ОСОБЛИВОСТІ ВИРІВНЮВАННЯ підлоги

Вирівнювання підлоги є досить важливою процедурою в багатьох аспектах. почнемо з простого. Навіть невеликі нерівності номінального рівня можуть стати причиною того, що підлогове покриття з часом почне деформуватися.

Спочатку це може здатися непомітним і несуттєвим, якесь ж очікує здивування, коли Ваше підлогове покриття прослужить в кілька разів менше, ніж передбачалося. Не менш важливий і правильний рівень поверхні підлоги, що полегшить установку меблів і деяких приладів побутової техніки.

Наприклад, всім нам добре відомо, що на нерівній підлозі пральна машинка автомат буде сильно вібрувати і навіть переміщатися зі страшним гуркотом. Щоб якісно виконати вирівнювання підлоги, потрібно не тільки максимально точно провести заміри, але і правильно підготувати поверхню до проведення робіт. Вибір матеріалу для вирівнювання підлоги на пряму залежить від необхідної товщини і технічних вимог до майбутньої основі.

Цементно-піщана стяжка підлоги

Якщо передбачувана товщина стяжки для вирівнювання підлоги більше 20 мм, то доцільніше і економічніше буде використання цементно-піщаного розчину. 

Цементно-піщана стяжка підлоги є універсальною, оскільки підходить для подальшого застосування практично будь-якого типу підлогових покриттів: керамічна або керамогранітна плитка, паркетна дошка, ламінат, лінолеум і так до нескінченності.

Як наслідок, якісна цементно-піщана стяжка підлоги дає вам ідеально рівну і міцну поверхню. Під стяжкою можна заховати різні інженерні комунікації, наприклад: магістралі системи опалення, електричні та сигнальні кабелі. Цементно-піщана стяжка перевірена часом і ніколи не підводила, особливо радує вартість витратних матеріалів.

машинне вірівнювання підлоги

Машинне вирівнювання підлоги самонівелюючими сумішами доцільно застосовувати в тих випадках, якщо потрібна товщина шару, що наноситься від 3 мм до 20 мм. Що нам дає цей спосіб? більш висока якість і продуктивність, бригада за зміну вирівнює площа від 200 м.кв.Перевага використання машинки PFT G-4 в тому, що суміш готується автоматично – це зводить усадку заливається суміші до мінімуму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *