Штукатурка стелі: особливості процесу

штукатурка стелі

Штукатурка стелі – це важливий етап оздоблювальних робіт, оскільки будь-які подальші малярні роботи безпосередньо залежать від того, яким чином штукатури підготують основу. Застосування машинки для штукатурки дозволяє отримати ідеально рівну поверхню, готову до будь-якої фінішної обробки. 

Штукатурка стелі, виконана якісно, дозволяє не тільки отримати результат, який буде відповідати вимогам естетики і дизайну, але також і характеризуватиметься досить важливими технічними аспектами. Крім того, чим якісніше буде проведена штукатурка стелі, тим легше буде виконати подальші малярні роботи.

Штукатурка стелі: машинне нанесення

Технологія механізованого нанесення штукатурки дозволяє виконати роботу швидко і якісно, а також виконати вирівнювання стелі штукатуркою. Штукатурка машинного нанесення має низку переваг у порівнянні з ручним методом. 

Нанесення гіпсової суміші за допомогою штукатурної станції забезпечує рівномірне замішування штукатурного складу і однорідне його нанесення на робочу область. 

Після нанесення суміші і її висихання, поверхня стелі готова до подальших малярних робіт. У разі, якщо штукатурка стелі закінчена і є неприпустимі вади, наші фахівці усувають їх за допомогою KNAUF Мультіфініш. 

Точне дотримання технології машинної штукатурки KNAUF, а також застосування комплексу матеріалів цього виробника дозволяють виконати вирівнювання стелі штукатуркою, а в результаті отримати рівне і гладке покриття, яке не схильне до якихось деформацій.

Технологія штукатурки стелі

Технологія штукатурки стелі не є дуже складною, але потрібно в точності дотримуватися всіх етапів технологічного процесу і використовувати матеріали високої якості. Після повного висихання штукатурного шару відразу можна клеїти шпалери під фарбування і виконувати малярні роботи. 

Якщо стеля фарбується без поклейки шпалер, то технологія штукатурки стелі передбачає виконання фінішних малярних робіт. При виборі другого варіанту ми рекомендуємо не пошкодувати коштів і перед фінішним шаром поклеїти склополотно 45 щільності. Малярний стеклохолст з таким показником щільності призначений як для стель, так і для стін.

Він надає фінішного покриття міцності і нівелює вірогідність появи тріщин, або інших деформацій. Також встановлено, що стеклохолст не піддається впливу мікроорганізмів – таких як грибкові, або цвілі. Таким чином, зберігається і естетичний вигляд, міцність і екологічність.

Машинна штукатурка стелі за допомогою технології Knauh

Машинна штукатурка стелі може бути виконана кількома способами. Зокрема, якщо базова поверхня має великий перепад, в зв’язку з чим буде потрібне нанесення штукатурного шару понад 40 мм, то рекомендується вирівнювання стелі штукатуркою в два етапи. Для цього застосовується гіпсова суміш KNAUF МП-L. У порівнянні з KNAUF MП-75 це більш полегшений варіант, який доцільно застосовувати для більш товстого шару, коли виконується ремонт і обробка. 

Гіпсова штукатурна суміш KNAUF МП-L також підходить для штукатурних підстав з пористого бетону, ракушняка, силікатної цегли. Відзначимо, що технологія штукатурки стелі KNAUF передбачає використання правильної ґрунтовки. Для бетонної основи використовується KNAUF Бетоконтакт, а для пористих поверхонь краще використовувати KNAUF Грундірміттель. Покриття, яке виходить за допомогою застосування штукатурки KNAUF МП-L, є вже також готовою підставою під обклеювання шпалерами або склохолстом.

Штукатурка стелі київ: компанія Inteb bud

Штукатурка стелі Київ виконується нашими майстрами при скрупульозному дотриманні технології KNAUF. Компанія KNAUF здійснює як виробництво високоякісних будівельних матеріалів, так і високотехнологічних систем і устаткування в сегменті сухого будівництва. Тому технологія штукатурки стелі KNAUF є однією з найбільш якісних і ефективних. Ми працюємо на результат, який полягає в якості – навіть якщо роботу потрібно виконати в короткий термін.

У разі будь-яких труднощів або складних ситуацій, з якими наші майстри не стикалися, або не можуть впоратися – на об’єкт приїжджає технолог заводу KNAUF і дає консультацію щодо того, як краще працювати з проблемним підставою, або якнайкраще і правильніше виконати вирівнювання стелі штукатуркою.


На виконання штукатурної роботи ми даємо гарантію 12 місяців. Ми суворо дотримується наших гарантійних зобов’язань, але кажучи прямо – в гарантійних роботах така потреба не виникає.

ціна штукатурки стелі

штукатурка стелі Inteb bud

Ціна штукатурки стелі включає матеріали із застосуванням гіпсової суміші KNAUF MП-75: витрата суміші 15 кг. на 1 м.кв. – 325 грн. м.кв.


Ціна штукатурки стелі на штукатурні роботи залежить від метражу виконуваних робіт – від 220 грн. м.кв.
У вартість штукатурки стелі включені: комплекс необхідних робіт, штукатурна суміш МП-75, потрібна по типу і специфікації ґрунтовка, маяки для мокрої штукатурки, сітка на переходи, доставка по Києву.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *