Декоративна штукатурка сті

Декоративная штукатурка стен​

Штукатурка стін є одним з основних етапів ремонтно-оздоблювальних робіт. Це обумовлено тим, що якість покриття, зокрема обробка стін штукатуркою, безпосередньо впливає на виконання наступних фінішних малярних робіт (наприклад: нанесення декоративного покриття або поклейки шпалер). 


Перш ніж приступати до штукатурки стін, необхідно правильно підготувати основу. Підібрати потрібний тип грунтовки. Визначити, який тип штукатурної суміші потрібен. Гіпсова штукатурна суміш KNAUF МП-75, або KNAUF МП-ляйхт.

штукатурка стін: підготовка поверхні

Штукатурка стін виконується після того, як буде проведена підготовка поверхні найбільш правильно. Наші фахівці здійснюють підготовку будь-яких основ таким чином, щоб подальші ремонт і обробка стін штукатуркою, і зокрема нанесення основи не втратили якостей і механічних властивостей. 

Штукатурка стін МП 75 здійснюється за допомогою застосування матеріалів KNAUF і технології нанесення, розробленої цим виробником. Під технологією мається на увазі механізований метод нанесення складу – машинна штукатурка стін. Зокрема, ми застосовуємо універсальний склад KNAUF МП-75.

Штукатурка стін: бетонні підстави

Штукатурка стін, зокрема бетонних підстав, вимагає ретельної підготовки і обробки поверхні. Серед всіх видів підстав найбільш вимогливими до нанесення цього матеріалу є саме такі основи, як – моноліт, керамоблок, керамзитоблок, шлакоблок. Вирівнювання стін штукатуркою при нанесенні штукатурного складу на бетонні основи, передбачає використання спеціальної грунтовки KNAUF Бетоконтакт. На інших типах поверхонь з пористою структурою – цегла, ракушняк, газоблок, піноблок – використовують ґрунтовку KNAUF Грундірміттель, дана грунтовка сприяє рівномірному поглинанню води.

Технологія штукатурних робіт

штукатурка стін київ

Технологія штукатурки стін також супроводжується наступними етапами. Звернемо увагу на ще один важливий момент: штукатурка машинного нанесення виконується із загладжуванням поверхні шляхом її зволоження прогумованої або повстяної терки. Якщо вирівнювання стін штукатуркою і загладжування поверхні зробити більше двох разів, то можна отримати глянсову поверхню (як скло), але при цьому її вбиральна здатність буде втрачена.


Для досягнення високого результату ми рекомендуємо і застосовуємо гіпсовий склад KNAUF Мультіфініш після того, як проведена штукатурка стін МП 75. Як правило, тонкого шару якого досить, щоб поверхня була ідеально рівною. Якщо стіни готуються під фарбування, ми рекомендуємо не заощаджувати – і після того, як проведена внутрішня штукатурка стін, перед фінішними малярськими роботами поклеїти склополотно. Ми рекомендуємо клеїти малярський стеклохолст 45-й щільності. Він володіє відмінними механічними властивостями.


Якщо наші майстри в чомусь сумніваються, на об’єкт приїжджає технолог компанії KNAUF і дає професійну консультацію щодо того, як виконати роботу максимально якісно, надійно і який матеріал для цього підійде найкраще. Наприклад: якщо поверхня відрізняється специфічними вадами, і буде потрібно обробка стін штукатуркою з нанесенням декількох шарів.

Штукатурка стін Київ

Штукатурка стін Київ виконується нашими майстрами тільки з якісними матеріалами, зокрема виробництва KNAUF. Також ми працюємо із сучасним обладнанням. Наш результат – це висока якість, надійність і довговічність. Окрім створення основного покриття, для якого виконується вирівнювання стін штукатуркою, ми також виконуємо ексклюзивну декоративну штукатурку, яка представляє собою художній розпис, марсельський віск або інші види фактурного декоративного покриття. Проекти дизайну Ви можете узгодити з нашими художниками.

штукатурка стін - ціна

штукатурка стен
Машинна штукатурка стін – ціна включає матеріали із застосуванням гіпсової суміші KNAUF MП-75, витрачаючи її 15кг на 1 м.кв. – 240 грн. м.кв. Штукатурка стін – ціна на штукатурні роботи залежить від метражу виконаних робіт – від 135 грн. м.кв. Штукатурка укосів – ціна включає матеріали із застосуванням гіпсової суміші KNAUF MП-75 – 135 грн. м.п. У вартість штукатурки стін включені: комплекс необхідних робіт, штукатурна суміш МП-75, потрібна по типу і специфікації грунтовка, маяки, сітка на кути і переходи, доставка по Києву.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *