Безщілинні натяжні стелі

Безщілинні натяжні стелі не є кардинально новим видом стель цього типу. Йдеться про технологію кріплення. Як відомо, гарпунна система кріплення відноситься до найбільш міцних і надійних. Також, сам технологічний процес монтажу натяжних стель за таким способом кріплення – практично не обмежує реалізацію ваших ідей дизайнерського оформлення. Можна працювати як з полотном з якісних ПВХ плівок, так і з тканинною основою.

Безщілинні натяжні стелі: особливості монтажу

Безщілинні натяжні стелі характеризуються рядом технологічних особливостей. Відзначимо, що гарпун кріплення натяжних стель виконується так, що між стіною і профілем натяжної стелі утворюється зазор, який максимум може становити до 5 мм. У зв’язку з цим, виникає потреба в застосуванні таких декоративних елементів, як маскувальні вставки або багет. 

Все, що потрібно – це просто підібрати дизайн натяжних стель і всіх елементів, який найбільше відповідає стильовій концепції інтер’єру, а також – безпосередньо оформленню натяжної стелі. Безщільна система кріплення натяжних стель здійснюється за принципом гарпунної системи, тільки ось профіль стелі прилягає до стіни більш щільно, без появи зазору. Фактично, він присутній, але його ширина буде менша, ніж, наприклад, шов при укладанні плитки

монтаж Безщілинних натяжних стель

Монтаж безщілинних натяжних стель здійснюють далеко не всі компанії. Зокрема, в Україні ця технологія ще нова і застосовується дуже обережно. Установка натяжних стель безщілинним способом – не є профілем кожної компанії, оскільки безщілинні натяжні стелі можуть монтувати тільки висококваліфіковані фахівці – оскільки один з ключових етапів технологічного процесу здійснюється вручну. А саме, мова йде про заправку гарпуна з ПВХ плівкою. При точному виконанні цієї роботи по довжині стелі утворюється ідеально рівний стик.

Безщілинні натяжні стелі в Києві – це можливість реалізувати непрості дизайнерські проекти, зокрема – якщо згідно ескізу потрібен монтаж складних криволінійних конструкцій. Також, відзначимо, що в таких приміщеннях, як, наприклад, ванна – не завжди доречний буде той же багет. Особливо – якщо для обробки стін використовується керамічна плитка або інші покриття такого типу

безщілинні натяжні стелі Київ

Безщілинні натяжні стелі Київ – це один з профілів роботи наших майстрів.Фахівці компанії «INTEB BUD» вміють правильно робити монтаж безщілинних натяжних стель, в точності дотримуючись технології. Робота з надійними матеріалами, якість яких перевірена часом і досвідом, а також скрупульозний і професійний підхід до реалізації проектів – дозволяють нашим співробітникам встановлювати безщілинні натяжні стелі в Києві надійно і якісно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *