Використання стилю лофт в інтер'єрі

Цегляні стіни, старі труби з новітньою технікою і розкішні шкіряні меблі – саме так можна охарактеризувати цей стиль.

лофт в интерьере інтер'єрі

Стилю лофт притаманні такі особливості:

Поєднання старого і нового – цегляні стіни, сходи, труби, не прикриті системи вентиляції гармонійно поєднуються із ультрамодними тенденціями – сучасна техніка, хромовані поверхні, скляні перегородки, метал або дзеркала в дизайні.

Високі стелі. Лофт любить багато світла і простору. Вікна в таких високих приміщеннях повинні бути широкими і сягати аж до статі. До того ж, все повинно бути без фіранок, тюлю і штор.

Стиль лофт в интерьере

Відкрите планування – практично повна відсутність перегородок.

Кольори – перевага віддається холодним та їх відтінкам. Також часто використовуються контрасти кольорів і матеріалів: одна стіна біла, інша цегляна, а меблі чорні.

Індустріальні риси інтер’єру. Цегляна кладка, труби і груба штукатурка є невід’ємною частиною стилю лофт. Приміщення повинно бути мінімально «обробленим і пригладженим», щоб зберегти коріння стилю і його автентичність.

ремонт квартири Inteb Bud
Незвичайні аксесуари. Антикварні дрібнички, забавний хенд-мейд, графіті і плакати. Творчий безлад дуже доречний в загальній концепції стилю лофт.

Матеріали – в основному натуральні матеріали в своєму природному «неотесаний» вигляді: дерево, цегляна кладка, бетон. Активно використовується метал, скло і дзеркала.

Ідеї для лофту:

▪️Лофт цегляно-дерев’яний. Класичний.

▪️Лофт білий. Максимум світла, максимум простору.

▪️Лофт екстра-індустріальний.

▪️Лофт і романтика.

▪️Лофт і яскраві акценти.

▪️Декор в лофт. Деталі й прикраси.

Ремонт квартиры под ключ в Киеве

Для яких людей підходить стиль лофт?


◾Творчих людей, в яких завжди царює творчий безпорядок. Саме такий стиль зробить дім схожим на художню студію, майстерню чи виставковий зал. В інтер’єрі лофт робота буде легко уживатися з творчістю.


◾Людей, чий девіз «просто і зі смаком». Стиль лофт підходить для людей, які хочуть мінімалізм і функціональність поєднати з креативністю.


◾Люди з вільним плануванням. Вікна до підлоги, поєднання старих і нових речей, величезний простір – найкраща основа стилю лофт.


Любителі свободи і простору. Під такий опис підходить творча молодь, шукачі пригод і прихильники новаторства.

лофт стиль в интерьере

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *